ODG Smartglasses

Osterhout Design Group (ODG) heeft een aantal smartglasses / augmented reality brillen: de R-7, R-7HL, R-8 en R-9. De Augmented Reality bril van ODG kan onder andere beelden over de werkelijkheid heen leggen, navigeren en bijvoorbeeld video opnemen en foto's maken.

Voor de bediening is geen koppeling met een smartphone of ander mobiel apparaat nodig. De slimme bril is qua functionaliteit gelijkwaardig aan bijvoorbeeld een tablet. De Smartglasses zijn ontworpen als handsfree computer van de toekomst. Volledig geïntegreerd en heeft de kracht om te definiëren wat er onderweg door de user gedaan kan worden.

Zo kan er gewoon door de bril gekeken worden, maar is het ook mogelijk om beelden te projecteren en om bijvoorbeeld een film te kijken. Omdat de bewegingen van de drager worden gevolgd kan de slimme bril worden ingezet voor augmented reality toepassingen.

Huur een ODG R-7 of R-7HL smartglass voor uw evenement of voor op uw beursstand. Onze begeleider neemt uw gasten mee in de wereld van de ODG Smartglasses en laat u kennismaken met al haar mogelijkheden. WannaPlay?