Microsoft HoloLens

Huur de Hololens voor op een beurs of evenement en presenteer de laatste innovaties op gebied van Mixed Reality. Uw gasten zullen zich verbazen van de mogelijkheden welke MR tot op heden voor zakelijk gebruik, maar ook voor entertainment biedt. De Hololens is volledig standalone. Dit betekent dat niet met allerlei kabels te maken heeft en geen PC nodig heeft.

Met Inside Out tracking ligt er een wereld voor u open. Bestuur de Hololens met hand- en hoofdbewegingen en spraak. Er zijn diverse Mixed Reality Apps beschikbaar, welke voor verschillende doeleinden kunnen worden ingezet. Bijvoorbeeld: communicatiestrategie, training, educatie en voor de fun.

Streaming & recording is een extra optie welke u bij de Hololens kunt afnemen. Deze optie houdt in dat een extra PC en router worden geïnstalleerd die het mogelijk maakt voor omstanders om live mee te kijken met de Microsoft Hololens. Ook het live opnemen wordt hierdoor mogelijk gemaakt, waarvan de video’s achteraf aan u of uw klant beschikbaar worden gesteld.